GÜNÜN MAÇLARI

SIRMA U13 LİGİ ANTRENÖR GELİŞİM SEMİNERİ YAPILDI

Sponsorluğunu Sırma Grup’un yaptığı U13 Minikler Ligimizde daha sağlıklı bir yapı oluşturmak amacıyla Futbol Genel Direktörümüz Sayın Ersun Yanal öncülüğünde Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Geliştirme Merkezi ile TFF İstanbul İl Başkanlığımızın ortak çalışmaları sonucunda 21 Mart 2011 Pazartesi günü TFFHGD İstanbul Şubesi Konferans Salonu’nda yapılan Antrenör Gelişim Semineri’ni değerli antrenörlerimizin katılımı ile gerçekleştirdik.
Seminerin açılış konuşması Futbol İl Başkanımız Sayın Yemen Ekşioğlu tarafından gerçekleştirilirken, değerli profesörlerimiz ve Futbol Geliştirme Merkezi’nden Sayın Mehmet Özçağlayan, Sayın Burçin Keskin ve Sayın Sinan Bozkurt verdikleri bilgiler ile antrenörlerimiz ile futbolun diğer unsurları arasındaki ilişkiler, futbolcu ve antrenörlerin gelişimi, hakem gelişimi ve hakem futbolcu ilişkileri konusunda da değerli bilgilerini aktardılar.
Açılış konuşmasının ardından Hacettepe Üniversitesi’nden Prof.Dr.Caner Açıkada’nın Çocuklarda Çalışmanın Felsefesi konusunda vermiş olduğu bilgilerin ardından, yine Hacettepe Üniversitesi’nden Prof.Dr.Ziya Koruç, Çocuk ve Ergen Psikolojisi konusunda değerli bilgilerini bizlerle paylaştılar. TFF Futbol Geliştirme Merkezi İletişim Uzmanı Sayın Mehmet Özçağlayan ise tüm futbol bileşenlerinin iletişimi ile ilgili bilgiler aktardılar.
HiF Hakemleri ve Saha Komiserlerimizin de katılımda bulunduğu seminerde TFF Hakem Gelişim Müdürü Sayın Burçin Keskin hem hakemlere hem de sporculara yönelik bilgiler aktarırken, son olarak sahne alan TFF FGM’den Okul Futbolu Yönetmeni Sayın Sinan Bozkurt ise öğretme ve öğrenme konusunda görsel çalışma örnekleri ile sunumlarını tamamladılar.
Seminer ile ilgili tüm konuşmacıların sunumları hem internet sitemiz www.tffistanbul.org ile hem de cd şeklinde bir araya getirilerek siz değerli kulüplerimiz ile paylaşılacaktır.
Seminerimizde sponsorumuz Sırma Grup 350 Kişilik katılımcının içeceğini de karşılarken ayrıca bir teşekkürü hak ettiler.
Ayrıca bizlere desteklerini esirgemeyen TFFGD İstanbul Şube Başkanı Sayın Ahmet Şahin, İl Hakem Kurulu Başkanımız Sayın Ahmet Erdoğan ve Saha Komiserleri Derneği Başkanımız Ali Osman Özgül’e verdikleri destekten dolayı teşekkürlerimizi iletirken,  katılan kulüp başkanlarımıza, değerli yöneticilerimize, antrenörlerimize, saha komiserlerimize ve hakemlerimize başarılar dileriz.
TFF İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI