MARMARA ÜNİVERSİTESİ SBF'DEN ALİ DÜŞMEZ'E ONUR ÖDÜLÜ VERİLDİ

Türkiye'nin en önemli üniversitelerinden biri olan Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2023-2024 döneminde mezunlarını Anadolu Hisarı yerleşkesi Spor Akademisi Stadı'nda özel bir törenle uğurladı. Ödül törenine Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kurt, Prof. Dr. Güven Erdil,  Prof. Dr. Ali Kizilet, Prof Dr. Hasan Kasap. Prof. Dr. Osman Kalyoncu, Beykoz İlçe Kaymakamı Sn . Faik Oktay  Sözer, Spor Bilimleri Dekanı Prof Doktor Mehmet Yorulmazlar, Spor Bilimleri Fakültesi hocaları, öğrenci velileri ve çok sayıda misafirler katıldı.

1975 yılında Marmara Üniversitesi bünyesinde Anadolu Hisarı Gençlik ve Spor Akademisi olarak başlayan ve 47 yıldır var olan Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinin 43. mezuniyet günü oldukça renkli geçti. Mezuniyet töreninde aralarında Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu üyesi, TASKK Genel Başkanı ve IASKF Başkanımız Sayın Ali Düşmez olmak üzere bazı isimlere Onur Ödülleri takdim edildi.

Türkiye genelinde amatör spora vermiş olduğu başarılı hizmetlerden dolayı Sayın Ali Düşmez'e Onur Ödülünü eski TFF Gelişim Direktörü ve Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinin futbol anabilim dalı başkanı Profesör Doktor Güven Erdil tarafından verildi. Ödülünü alan  Başkanımız Sayın Ali düşmez mezuniyet töreninde mezun olan öğrencilere ve velilerine hitaben kısa bir konuşma yaptı.