BAŞKANIMIZ ALİ DÜŞMEZ BEYKOZ İLÇESİNE ZİYARETTE BULUNDU

Beykoz İlçe ziyareti kapsamında Paşabahçe Spor Kulübünü de ziyaret eden TFF İcra Kurulu Üyesi, TASKK Genel Başkanı ve İASKF Başkanımız Ali Düşmez Kulüp Başkanı Coşkun Okur tarafından konuk edildi.

Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir ile Beykoz İshaklıspor Kulübü Başkanı Ali Cinel'in de bulunduğu ziyarette tam bir nostalji rüzgarı esti.

Paşabahçe Spor Kulübündeki ziyarette sahadaki lig maçını izlemek için gelen Beykoz eski İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Serkan Öçalmaz ve Ali Düşmez ile aynı takımda forma giymiş isimlerden amcası  Hüseyin Öçalmaz'ın da sohbete katılması ile eski yıllardan anılar birer birer sohbete renk kattı.

Ali Düşmez Kulüp Merkezinde Paşabahçe Forması ile bulunan takım kadro resmini de alıp incelerken isimleri tek, tek sıralayıp Yeşil-Kırmızılı forma ile çıktıkları maçlardan anekdotlar aktardı.

Bu arada Paşabahçe Spor Kulübü Başkanı Coşkun Okur'dan gelen  Paşabahçe Stadı ve tesisleri ile ilgili gelen bazı talepleri de not alan Düşmez bu konuda gerek kurumlar ile ilgili gerekse de kendi sorumluluk alanı ile ilgili kısımlarda işin takipçisi olacağını söyledi.

Paşabahçe Spor Kulübü Başkanı Coşkun Okur ziyaretin anısı olarak Ali Düşmez'e Yeşil-Kırmızılı takım formasını hediye etti. Ziyaret yapılan sohbetlerin ardından güne ait verilen fotoğraf karesi sonrasında sona erdi.