ŞAMPİYON OLAN KULÜPLERİMİZE KUPALARI VERİLDİ

2015-2016 Futbol sezonunda gruplarında şampiyon olan kulüplerimize kupaları sahalarda Genel Başkanımız ve TFF İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, İASKF Yönetim Kurulu Üyeleri ve federasyonumuzca görevlendirilen arkadaşlar tarafından verilmektedir.


Genel Başkanımız Ali Düşmez Şampiyon olan kulüplerimizden cumartesi günü Akademi sahasında Anadolu Hisarı spor kulübüne kupasını verirken aynı gün Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü tarafından Cevahir Hotel’de tertip edilen Şişli Kulüpleri Birlik ve Dayanışma Gecesine katıldı. Pazar günü ise Reşitpaşa Spor Kulübüne Çayırbaşı Sahasında kupasını bizzat takdim etti.  Daha sonra Alemdağ sahasında 1877 Alemdağ spor kulübüne kupalarını verdi. Şampiyon olan diğer takımlarımıza ise kupaları federasyonumuz tarafından sahalarında dağıtıldı.


Genel Başkanımız Ali Düşmez, TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür,Mali Sekreterimiz Ali Yazlı ve Amatör Ligler Sorumlusu Osman Ünal ile birlikte Kartal ilçemizde Birlik Başkanı Nasır Süleymanoğlu’nun organize ettiği toplantıda kulüplerle bir araya geldi. Daha sonra Gülsuyu spor kulübünün organize ettiği Dayanışma gecesine katıldı.