İŞTE ÖRNEK KULÜP: KADIRGASPOR

Bu sezon içerisinde gazetem Fanatik’teki yazılarım ve Samanyolu Haber TV’de Pazartesi akşamları yorumlarım da dahil olmak üzere spor hayatımda zevkle yazdığım ender yazılarımdan bir tanesidir bu.
Tebrikler Kadırgaspor.
Teşekkürler Kadırgaspor.
Her şeyin üç puan olmadığını ispatladınız.  Cemalettin İnanç başkanlığındaki tüm yönetim kurulunu, teknik kadrosunu ve sporcularını hepsini kutlarım.
Olay şu:
Çıksalın Spor Kulübü sporcusu Kirkor, bir önceki oynanan müsabaka sonrasındaki eylemlerinden dolayı üç maç ceza almıştır. Ancak; Çıksalınsporlu yöneticiler Kirkor’u esami listesine yazarak oynatmak istemişler, Çıksalınspor’lu yöneticileri uyaran Kadırgasporlu yöneticiler ise bu oyuncunun müsabaka sonrası eylemleri sebebiyle disiplin cezası olduğunu ve sahaya sürmemeleri gerektiğini söylemişlerdir.
Bunun üzerine bu oyuncu listeden çıkarılarak yerine başka birini yazarak hükmen mağlubiyetten kurtulan Çıksalın Spor Kulübü müsabakayı 1-1 beraberlikle tamamlamıştır.
Yaşananların tüm amatör camiamıza örnek olmasını, her şeyin galibiyet olmadığını göstermiştir. Kadırga Spor Kulübü’nün başkanı Sayın Cemalettin İnanç nezdinde tüm camiayı kutlar oynayacakları müsabakalarda başarılar dilerim.
Sporun fair-play ruhuna uygun bu davranışın tüm kulüplerimize örnek teşkil etmesi dileğiyle saygılar sunarım.

Yemen EKŞİOĞLU