GÜNÜN MAÇLARI

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri bugün açılıyor

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri bugün açılıyor

Türkiye Futbol Federasyonu tarihinin en önemli projeleri arasında yer alan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri, bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Yer teslimi 29 Mart 2013'te, temel atma töreni ise 9 Nisan 2013'te gerçekleştirilen Hasan Doğan Milli Takımlar ve Eğitim Tesisleri 450 günde tamamlandı.
 
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yaptırılan, Milli Takımlarımızın tüm kamp programlarının gerçekleştirileceği, futbolun paydaşlarına her türlü eğitimin verileceği İstanbul'un Riva bölgesinde yer alan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin resmi açılışı 4 Temmuz 2014 Cuma günü saat 15.00'te gerçekleştirilecek.

Açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yapacak

Türkiye Futbol Federasyonu tarihinin en büyük yatırımlarından biri olan Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin açılışı yarın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek. 
 

Medya İçin Önemli Bilgilendirme:
 
Hasan Doğan Milli Takımlar ve Eğitim Tesisleri'nin resmi açılışında medya için akreditasyon uygulanacaktır. 
 
Resmi açılışı canlı yayınlanacak TV kuruluşlarının kurulumlarını en geç saat 14.00'e kadar tamamlamaları, kameramanların ise ses kabloları ile tripodlarını yanlarında getirmeleri gerekmektedir. Diğer yandan; canlı yayın yapacak TV kuruluşları, TSYD'ye akreditasyon müracaatı yaparken kurulumlarını yapacak teknik ekiplerindeki kişilerin de listesini bildirmeleri gerekmektedir.



Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri açılışı
Geri
İleri