FEDERASYONUMUZ FATİH'TE KULÜPLERLE BULUŞTU

Federasyonumuz bölge ziyaretleri kapsamında 12.12.2015 Cumartesi günü Fatih ilçemizi ziyaret etti. Fatih Belediyesi Topkapı Kaleiçi Sosyal Tesislerinde, Fatih Kulüpleri Destekleme Derneği tarafından tertiplenen kahvaltılı toplantıya federasyonumuz Yönetim Kurulu Üyeleri ilçe kulüpleri ve sporcular katıldı.


Genel Başkanımız ve TFF İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez'in başkanlığını yaptığı heyette TFF İstanbul İl Temsilcimiz Ali Tanrıyaşükür, IASKF Yönetim Kurulu Üyeleri, eski FIFA hakemlerimizden Muhittin Boşat ve İl Hakem Kurulu Başkanı Aydın Kankaş bulundular. Yapılan toplantıda ilçe kulüplerimizle yüz yüze görüşme fırsatı bulan Genel Başkanımız Düşmez, kulüplerimizin sorularına, istek ve şikayetlerine de bizzat cevap verdi. Yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında da konuşan Düşmez, Sahalara Sağlık görevlisi atanması hakkında detaylı bilgiler verdi.



Toplantı sonrası federasyonumuz heyeti Mimarsinan Sahası Çapa-İstanbul Demir spor maçına ve Namık Sevik Sahası Davutpaşa-Merkezefendi maçlarını izledi, Genel Başkanımız sporcularla sohbet etme imkanı buldu.