DAMLASPOR VE ZARA EKİNLİ U15 TÜRKİYE FİNALİNDE

İKİ TAKIMIMIZ DA AVRUPA YOLUNDA

2013 – 2014 Sezonu Nike Premier Cup Türkiye Şampiyonasında finale kalan iki takımımız Damlaspor ile Zara Ekinli karşı karşıya gelecekler.


Türkiye genelinde 112 takımın katılımı ile başlayan müsabakalarda Damlaspor ve Zara Ekinli takımlarımız birinci ve ikinci kademe müsabakalarında gruplarını birinci olarak tamamlayarak Samsun’da oynanan dörtlü finale kalma başarısını gösterdiler. Dörtlü finallerde ise her iki takımımız da rakiplerini eleyerek finale kaldılar.


ŞAMPİYON İSTANBUL’DAN, HEDEF AVRUPA’DA BAŞARI


Her iki takımımızın da finalek alması ile birlikte şampiyonluk kupasının da İstanbul’a gelmesi  kesinleşmiş oldu. Finale kalma başarısı gösteren her iki takımımız da Süper Finale kalma hakkını da kazanmış oldular ve Avrupa’dam ücadele etmek için final müsabakalarına çıkacaklar. 11 – 12 Nisan 2014 tarihlerinde İstanbul’da TFF Beylerbeyi Sahası’nda yapılacak olan finallerde Akademi Liglerinden gelen Trabzonspor ve Boluspor ile birlikte Damlaspor ve Zara Ekinli takımlarımız mücadele edecekler ve Türkiye Şampiyonu olan takımımız ise 1 – 5 Mayıs 2014 tarihlerinde Avusturya’da düzenlenecek Nike Premier Cup Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etme hakkını da kazanmış olacak.


Avrupa Şampiyonluğu ve hakka Dünya Şampiyonluğu yolunda başta amatör olarak başarılarıyla bizleri gururlandıran Damlaspor ve Zara Ekinli takımlarımız olmak üzere Süper finalde mücadele edecek tüm takımlarımıza başarılar dileriz.