GÜNÜN MAÇLARI

BAL'DA DÜDÜK ÇALDI

Yeni bir lig, yeni bir heyecan, yeni kadrolar, güzellikle başlayan bir sezon.
2010 – 2011 Sezonunda bilhassa 3.Liglerde yaşanan olumsuzlukların önüne geçebilmek ve illerinde profesyonel futbol heyecanının olmamasından kaynaklanan eksikliğin giderilmesi nedeniyle yapılan çalışmalarla kurulan BAL Ligimiz başladı.
10.10.2010 saat 15.00 itibariyle Vefa Stadı’nda Karagümrük – Maltepe arasında oynanan müsabakada başlama vuruşunun TFF Başkan Vekili Lütfü Arıboğan tarafından yapılmasıyla start aldı.
Bu ligimizin oluşumunda desteklerini esirgemeyen TFF Başkanı Sayın Mahmut Özgener, Başkan Vekili Lütfü Arıboğan ve Servet Yardımcı ve Yönetim Kurulu üyelerine, 
İki sezondur bu ligin oluşumu için büyük çaba harcayan TFF Yönetim Kurulu üyesi ve Amatör Kurul Başkanı Sayın Mehmet Baykan ve başta Sayın Adnan Ersan olmak üzere amatör kurul üyelerine şahsım ve BAL Ligi takımları adına teşekkürü bir borç bilirim.
Bu ligin oynanmasında MHK Başkanı Sayın Oğuz Sarvan, Başkan Vekili Yüksel Okçuoğlu, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan MHK Üyesi Sadettin Güler’e de teşekkür ederim.
BAL Ligi’ne katılan 143 Takımın Başkan ve yöneticilerine, Teknik ekiplerine ve futbolcularına, Amatör Kurul üyesi ve İstanbul İl Başkanı olarak BAL Ligi 2010 – 2011 Sezonunun hayırlı olmasını dilerim.
Yemen EKŞİOĞLU
Amatör Kurul Üyesi
TFF İstanbul İl Başkanı