BAL LİGİNDE İLK DÜDÜK ÇALIYOR

Örneği uzun yıllar önce denenmiş olmakla birlikte başarıya ulaşmamış bir ligi Türkiye Futbol Federasyonu yeni bir yapılanma ile Türk futboluna kazandırmıştır.

Türkiye genelinde 138 Takımın katılacağı bu ligi en çok takımla yine İstanbul ilimiz temsil ederek başı çekmektedir. 12 Takımla katılacağımız bu lig emekleme aşamasında bile değil belki ama BAL ligine birbirinden tecrübeli ve aynı zamanda gönüllü birçok futbol adamının kalbini ve ruhunu kattığını biliyoruz.

Mutlaka başarıya ulaşacağına inandığımız bu lige İstanbul takımlarının, İstanbul hakemlerinin, denetçilerinin, gözlemcilerinin hep bir elden destek vereceğine inancımız tam. Bu oluşumda emeği geçen başta Türkiye Futbol Federasyonu amatörlerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Sayın Mehmet BAYKAN olmak üzere Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonunun değerli üyeleri, spor camiamız, basınımız ve amatör futbola gönül vermiş tüm taraftarlarımıza teşekkürü şimdiden bir borç biliriz.

Ligimizin fair-play ruhu içerisinde başlayıp bitmesini, sakatlıkların olmamasını ve olayların yaşanmamasını diliyoruz.

3.Lig yolunda 12 Takımımıza da başarılar dilerken 3 Takımımızın bunu başaracağı inancıyla BAL Ligi’nin hepimize hayırlı olmasını dileriz.

Yemen EKŞİOĞLU
TFF İstanbul İl Başkanı

Adem MAT
TFF İst.İl Başkan Vekili