2016-2017 SÜPER AMATÖR KURALARI ÇEKİLDİ

Yeni sezon kulüplerimize hayırlı olması dileğiyle 22.08.2016 Pazartesi Günü Süper Amatör Küme kuraları çekildi.

102 takımın katıldığı kurada, kulüplerimiz 10 grupta, iki adet 11’li, sekiz adet 10’lu olmak üzere yer aldılar.

Takımlarının tamamının katıldığı kurada Genel Başkanımız Ali Düşmez ve Yönetim Kurulu Üyeleri Merkez Hakem Kurulu Üyesi Ahmet Erdoğan, F.F.H.G.D. Başkanı Alpaslan Dedeş, İl Hakem Kurulu Başkanı Aydın Kankas, TÜFAD Başkanı Halit Önsen, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Ali Osman Özgül katıldılar.

Söz alan davetliler yeni sezonun hayırlı olmasını temenni ederek kulüplere başarılar dilediler.

Kürsüye davet edilen Genel Başkan Ali Düşmez ülkemize 15 Temmuz’da yapılmak istenen darbe girişimini kınayarak demokrasimize sahip çıkan vatandaşlarımızın arasında kulüp başkan ve yönetimlerinin yanında Spor Ailesinin tamamı ile sporcularımızın bulunduğu ve de şehit düşen sporcu olduğunu da ifade ederek, bu defa Gaziantep’te yapılan terör saldırısında ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Federasyon Başkanı olarak göreve geldiği bugüne kadar transfer harçlarında yapılan indirimlerle kulüplerimizin bütçelerine katkı sunulduğunu sağlık konusunda bugüne kadar yapılamayan, sahalarımıza ilk yardım elemanlarının verilmesi, sporcularımızın her türlü muayenelerinin yapılabilmesi için protokol ile Anadolu ve Avrupa yakamızda bulunan iki özel hastane ile yapılan anlaşmalar hakkında bilgi vererek kuranın hayırlı olması dileğiyle kulüplerimize kardeşlik hukuku içerisinde başarılar diledi.

Yapılan kuradan sonra Türkiye genelinde alt yapılarda başarı sağlayan; Bağlarbaşı, Damla, Küçükköy ve Feriköy takımlarına para ödülü verildi