GÜNÜN MAÇLARI

UEFA REGİON CUP BAŞLIYOR!

Ülkemizi UEFA Bölgeler Kupası Ön Eleme Turu’nda temsil edecek olan İstanbul Bölge Karmamızla birlikte Romanya, İsrail ve Kazakistan temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan UEFA Regions Cup Turnuvası 9-11-13 Eylül tarihlerinde Maltepe Hasan Polat ve Kartal Stadı’nda gerçekleştirilecek.

1 Eylül tarihinde toplanarak hazırlıklara başlayan ve TFF Riva Tesisleri’nde kampta bulunan karmamızın Teknik Direktörlüğünü Sayın Müjdat Yetkiner yaparken  yardımcılıklarını ise Saffet Akbaş ve Murat Şimşek yapacaklar. 

İstanbul’da oynanacak olan A Grubu müsabakaları sonucunda İstanbul Bölge Karmamız grubu birinci olarak tamamladığı takdirde Eleme turu 2.Grubu’nda  Bulgaristan, İsviçre ve Hırvatistan’ın katılımıyla Bulgaristan’da grup müsabakalarına katılacaktır. 3-5-7 Nisan 2013 Tarihlerinde oynanacak olan bu müsabakalar sonucunda finallere kaldığımız takdirde Haziran 2013’te final müsabakalarına katılacaktır. 

9-11-13 Eylül tarihlerinde oynanacak olan müsabakaların programı aşağıda olup müsabakaları kulüplerimiz ücretsiz olarak takip etme şansına sahiptirler.
Türkiye Şampiyonu olarak UEFA Regions Cup’a katılma hakkı elde eden bölge karmamızın müsabakalarını ve turnuvadaki diğer müsabakaları izlemek adına tüm spor kulüplerimizin başkanları, yönetim kurulu üyeleri, sporcuları, hakemlerimizi ve saha komiserlerimizi takımımıza destek olmaya çağırıyoruz.

Müsabakalar ücretsiz olarak izlenebileceğini hatırlatır takımımıza şimdiden başarılar dileriz.

TURNUVANIN UEFA LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ