TERTİP KOMİTESİ KARARLARI

15 – 16 Ekim 2011 Tarihlerinde oynanan müsabakalarda olaylara karışan sporcularla ilgili İl Başkanlığımızca yapılan incelemeler neticesinde Süper Amatör Lig, 1.Amatör Lig, U17 ve U15 Ligleri Tertip Komite Kararları açıklandı.

Tertip Komitelerinin vermiş olduğu kararlar neticesinde olaylara karışan kulüpler Futbol Müsabaka Talimatları doğrultusunda cezalandırılırken ayrıca Disiplin Kurulu’na ve bazı sporcuların ise 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında Savcılığa sevkleri de gerçekleştirilmiştir.
  
Süper Amatör Lig’de A.Hisarı takımı sporcusu Kadir Ülker, 1.Amatör Lig’de Emlakbank takımı sporcusu Gürkan Seydan’ın müsabaka hakemlerine yapmış oldukları fiili saldırılar sebebiyle takımları cezalandırılmış ve Disiplin Kurulu ile Savcılığa sevkleri de yapılmıştır. Ayrıca 1.Amatör Lig’de Nilüfer Gökay İÖO takımı seyircilerinin Atışalanı sporcu ve yöneticilerine yapmış oldukları saldırılar nedeniyle 5 Maç sahası kapatılmıştır. Saldırıya uğrayan hakemlerimize, sporcu ve yöneticilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletirken saldırıları da kınadığımızı bir kez daha belirtmek isteriz. 
 
KARAR NO 5 K PAZAR-EMLAKBANK, ATIŞALANI-N GÖKAY, AYAZAĞA-YENİMADEN

KARAR NO 6 A HİSARI-ÇELİKTEPE

KARAR NO 6