GÜNÜN MAÇLARI

KULÜP BAŞKANLARIMIZ, YÖNETİCİLERİMİZ VE ANTRENÖRLERİMİZİN DİKKATİNE

BAYRAM HAFTASI DİSİPLİN KURULU TOPLANTISI YAPILMAYACAK

Bilindiği üzere İl Disiplin Kurulu toplantıları her hafta Perşembe günleri yapılmakta olup 17 Ekim 2013 Perşembe gününün Kurban Bayramı’na denk geliyor olması sebebiyle bu tarihte Disiplin Kurulu toplantısı yapılmayacaktır.

12-13 Ekim tarihlerinde oynanacak olan müsabakalarda meydana gelen disiplin olayları ile ilgili olarak kulüp yetkililerimizin özellikle maç sonu olan olaylarla ilgili oyuncularının hakem tarafından rapor edilip edilmediğini öğrenmeleri büyük önem taşımaktadır. Maç içerisinde ihraç edilen oyuncular otomatikman bir sonraki müsabakalarda oynamayacaklardır. Ancak; müsabaka sonrası meydana gelen herhangi bir olayla ilgili olarak kimlerin rapor edildiğinin isimlerinin kulüp yetkilileri tarafından hakemlerden alınması, aksi takdirde rapor edilen oyuncular otomatikman tedbirli sayılacaklarından, kulüplerimiz bu futbolcuları bir sonraki maçta oynattıkları takdirde hükmen mağlubiyet cezası ile karşılaşacakları unutulmamalıdır.

Dolayısıyla herhangi bir sıkıntılı durumla karşılaşmamak adına oynanan müsabakalar sonrasında hakem ve saha komiserlerinden rapor edilenlerin isimlerinin alınması konusunda gereğini rica ederiz.

İL DİSİPLİN KURULU BAŞKANLIĞI