YUSUF DİNÇ ADINA FUTBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ

Yakın zamanda aramızdan ayrılan Beykoz Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı, Elmalı Spor Kulübü Başkanı ve TFF İl Temsilciliği Tertip Komitesi üyesi Merhum Yusuf Dinç adına Turnuva düzenlendi. Düzenlenen turnuvada sporun, dostluğun, vefanın ve kardeşliğin ne kadar önemli olduğunu, spora adanmış bir hayata gösterilen vefanın tarifinin mümkün olmadığını bir kere daha gözler önüne serildi

Turnuvanın yapılmasına olanak sağlayan ve katkıda bulunan TFF Başkan Vekili TASKK ve İASKF Genel Başkanımız Sayın Ali Düşmez, Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Sayın  Prof. Ali Kızılet, İYİ Parti Genel Başkan yardımcısı ve Milletvekili Sayın Vedat Bayram, Akparti Beykoz İlçe Başkanı Sayın Hanifi Dilmaç ve Yönetim kurulu üyeleri, MHP Beykoz İlçe Başkanı Sayın Oğuzhan Karaman ve yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Sayın Akif Taşdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Spor Kulüpleri başkanlarımıza, ayrıca turnuvaya katılım sağlayan kulüplerimiz Anadolu Hisarı İdmanyurdu Sk, Çiğdem Spor Kulübü, Beykoz Elmalı Spor Kulübü, Beykoz Yenimahalle Spor Kulübüne de teşekkür etmeyi bir borç biliriz.

Ayrıca organizasyonda destek veren TFF Başkan Vekili TASKK ve İASKF Genel Başkanımız Sayın Ali Düşmez, Marmara Üniversitesi Dekanı Sayın Ali Kızılet ve Dekan Yardımcısı Sayın Mehmet Yorulmazlar, Beykoz Belediyesi Başkanı Sayın Murat Aydın ve Başkan Yardımcısı Sayın Fatih Sağlam, Gençlik Ve Spor İlçe Müdürü Sayın Fatih Korkul, İl Hakem Kuruluna  kıymetli basın mensuplarına verdikleri destekten ötürü teşekkürü bir borç biliriz.

Yapılan turnuvada final müsabakasında ise Anadoluhisarı İdmanyurduspor ile Çiğdemspor takımları karşı karşıya gelirken rakibini 2-0 mağlup etme başarısı gösteren A.Hisarı İdmanyurdu Takımı Şampiyonluk Kupasının sahibi oldu.

Turnuvanın Şampiyonu olan Anadoluhisarı İdmanyurduspor Takımına Kupasını TFF Başkanvekili, TASKK ve İASKF Genel Başkanımız Ali Düşmez, Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Ali Kızılet, AK Parti İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç, İYi Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, Bisk Başkanı Asım Özdemir, İstanbul Eski Gençlik Spor İl Müdürlerinden Vedat Bayram ve merhumun aile fertleri ile birlikte taktım etti.