YEMEN EKŞİOĞLU'NDAN MESAJ: "İSTİKRAR İSTİYORUM"

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun bugünOlimpiyat Evinde seçimi var. Gönül istiyor ki Türk futbolunda dün yapılan seçimgibi birlik, beraberlik, dayanışma ve fedakârlık yapılsın. Ancak siyaset önplana çıkartılmakta ve beş seneden beri Amatörler Evi bir siyasi partinin seçimbürosu gibi aynı zamanda amatörlerin tamamen dışında kullanılarak adeta amatörailesi sokakta bırakılmakta ve amatörlere perişanlık yaşatmaktalar.

Artık kinlerin bir kenara bırakılıp fedakârlık zamanı geldi.Bu fedakârlığın yapılmasına engel olan ve maalesef kişisel menfaatlerini önplanda tutan arkadaşlarımız var. Ben, TFF İstanbul İl Başkanı olarak hem İstanbul’dakiamatör federasyon hem de halkla huzurlu ve dayanışmalı bir birlik istiyorum.

İstanbul’un İstanbul’dan başka dostu yok. Kavga değilistikrar istiyorum. Herhalde amatör kulüplerimiz için fazla bir şeyistemiyorum. Kulüplerimizin delegelerinin istikrara destek olacaklarını ümitederek bugünkü seçimde amatör ailemiz için hayırlısı neyse onu diliyorum.

Tüm amatör kulüp başkanlarıma ve delegelerime saygı sevgidiliyorum ayrıca TFF Başkanlığına yeni seçilen Mehmet Ali Aydınlar’ın başkanlığındakiçalışma arkadaşları içerisinde olduğumdan dolayı tebrik ve başarı mesajıgönderen ve süreç içerisinde bana destek veren tüm dostlara teşekkür ediyorum.

Unutulmasın biz bir aileyiz düşman değiliz.