YAZIŞMALARLA İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

Son haftalarda kulüplerimiz tarafından İl Başkanlığımıza yazılan dilekçelerde bir çok yetkisiz kişinin imzası olduğu tespit edilmiştir. Kimi zaman antrenör tarafından kimi zaman ise herhangi bir yönetici tarafından imzalanan ve özensiz bir şekilde yazılan dilekçelerle İl Başkanlığımıza gelinmekte olup bu tür dilekçeler artık işleme alınmayacaktır.

Kulüplerimizin sezon başı katılım formları ile birlikte teslim etmiş oldukları ve yetkili kişilerin imza örneklerinin bulunduğu İmza Sirkülerindeki isimler dışında imzalanan dilekçeler kabul edilmeyecektir. Ayrıca kulüplerimizin ligden çekilme, lige dahil olma gibi konularla ilgili yapacakları başvurularda dilekçeye ilave olarak Karar Defteri örneği getirmeleri zorunludur.

Kulüplerimizin İl Başkanlığımıza ve İl Disiplin Kurulu Başkanlığına yazacakları dilekçelerle ilgili örnek dilekçeler aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.
İl Başkanlığımızın kulüplere yapmış olduğu yazışmalardaki hassasiyetin kulüplerimizce de gösterilmesi hususunda gereğini önemle rica ederiz.

İl Başkanlığı ile yapılan yazışmalarla ilgili dilekçe örneği.
İl Disiplin Kurulu Başkanlığı ile yapılan yazışmalarla ilgili dilekçe örneği.