www.sporcutv.com amatör kulüplere top kampanyası

iASKF ve www.sporcutv.com ortak çalışması sonucu amatör sporculara ve kulüplere yönelik oluşturulmuş, internet sitesine para ayıramayan kulüplerin kendilerini, sporcularını tanıtabilecekleri, hediyeler kazanabilecekleri ücretsiz bir platform olarak açılmıştır. Sporcularda kendi profillerini oluşturarak, videoları ve detay bilgileri (yaş, boy, kg vb) aracılığıyla kendilerini üst liglerdeki kulüplere ücretsiz tanıtma imkanı bulmaktadır.

Daha çok kulübe ulaşarak sitenin tanıtımını yapmak adına üye olan amatör kulüplerimize yönelik hediye top kampanyası başlamıştır. Sonraki dönemde amatör kulüplerin sistemli biçimde siteye video yükleyip belli izlenmeye ulaştırmaları halinde forma, şort, ayakkabı vb malzeme ihtiyaçlarını karşılamaları sağlanacaktır. Bu sistem sayesinde sponsor bulmakta zorlanan amatör kulüplerimizin stadlarda toplayamadıkları seyircileri internet ortamında toplayarak fayda sağlamaları sağlanmış olacaktır.

www.sporcutv.com
www.facebook.com/SporcuTV


Konu ile ilgili ekte sunulan evrakı tüm spor kulüplerimizin incelemesini tavsiye ederiz.(Ek'i incelemek için tıklayınız)