ÜNİVERSİTE DIŞINDAKİ SPOR KÖKENLİ GENÇLERİMİZE KAVRAM M.Y.O.’ DAN BİR EĞİTİM DAHA

Kavram Meslek Yüksekokulu önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında Ülkemizde bugüne kadar hiç uygulanmamış % 50 burs projesinin yanı sıra üniversite çağına gelmemiş, 2012 – 2013 eğitim yılında orta öğretim 9-10-11-12. Sınıfa devam edecek sporcu gençlerimize de yeni bir hizmet sunacak. Yukarıda belirtilen sınıflarda eğitim ve öğretim gören sporcu gençlerimiz diğer projede olduğu gibi sporcu lisanslarını ibraz etmeleri halinde Kavram Dershanelerinin İstanbul’ da bulunan bütün şubelerinden % 50 dershane bursu kullanma şansını elde edecektir.

Dershane gerçeğinin gençlerimizin gelecekte önemli yerlere gelebilmeleri açısından çok önemli bir kavram olduğunu belirten Kavram Dershaneleri yöneticileri bu dershane bursuyla gençlerimizin geleceğe daha iyi hazırlanmaları ve de onların ailelerine bu yolla önemli bir katkı sunmayı hedeflediklerini ifade ettiler.

Bu proje kapsamında da önümüzdeki yıldan itibaren liselerin 8-9-10-11-12. Sınıfında eğitim gören spor kökenli gençlerimiz diğer üniversite projesinde olduğu gibi kendi oturdukları ilçe ve semtte mevcut olan Kavram Dershanelerine sporcu lisanslarıyla başvurdukları taktirde % 50 dershane bursu kullanma şansını elde edecekler. Bu yolla sporcu gençlerimizin yaşamlarının her merhalesine eğitim desteği vereceklerini söyleyen Kavram Dershanesi ve Kavram Meslek Yüksekokulu yetkilileri tek amaçlarının sporcu gençlerimizi eğitim ile buluşturup destekleyerek geleceğe daha sağlıklı nesiller hazırlamak olduğunu ve bununda kendilerince bir Sosyal görev olduğunu bildiklerini sözlerine eklediler.  Dershane destek projesi sadece İstanbul ili sınırları içerisinde gerçekleştirilecek.

BURSLANDIRMA NASIL İŞLEYECEK

1-      Öğrenci devam ettiği okulla ilgili öğrenci belgesi ve sporcu lisansı ile kendisine en yakın Kavram Dershanesine başvuracak. Yetkililerin kontrolünün ardından kendisine tahsis edilen % 50 dershane bursunu kullanmaya hak kazanacak.

Kavram Meslek Yüksekokulu
Proje Koordinatörü
Erşan HALİSTÜRK
İletişim: 0 212 216 09 10 (1412)-
(1405-1406)
GSM: 0553 239 48 23

 

Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi 
No:114 Zincirlikuyu  –  Şişli / İSTANBUL
T: 0212 216 09 10 (Pbx) F: 0212 216 09 14
info@kavram.edu.tr – www.kavram.edu.tr