GÜNÜN MAÇLARI

U18 KURALARI ÇEKİLDİ - BAŞARILI TAKIMLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

2022-2023 Futbol sezonu U18 Ligi Kura Çekimi 24 Kasım perşembe günü saat 14.00'de Federasyonumuz Orhan Saka Amatörler Evinde gerçekleşti.

TFF İl Temsilcimiz Ali Tanrıyaşükür kura açılış konuşmasını yaparak tüm kulüplerimize başarılar diledi. Konuşmasında devam eden ligler, maçların oynanması ve ilimizde ki sahaların durumu hakkında geniş bilgiler veren İl Temsilcimiz, kulüplerimizden bu konuda anlayış talep etti. 

TFF İcra Kurulu ve Amatör İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi, TASKK ve İASKF Genel Başkanımız  Ali Düşmez kura öncesi bir konuşma yaparak tüm takımlara başarılar diledi. Ali Düşmez  "24 Kasım Öğretmenler Günü olması sebebiyle başta baş öğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlarım" diye konuştu.

Konuşmasının ardından Genel Başkanımız geçen sezon Türkiye genelinde başarılarından dolayı TASKK tarafından ödüle layık görülen takımlarımıza ödülleri olan hediye çekini takdim etti. İlimizde başarıları ve Fair - Play anlayışından ötürü ödüle layık görülen Feriköy, Kurtköy ve Bağlarbaşı takımlarımıza ödüllerini takdim ederken, Türkiye genelinde ödül alan diğer takımlarımıza da teşekkür ederek, ödüllerinin kendilerine ulaştırılacağı bilgisini de ekledi.

Yapılan seromoni ardından çekilen kuralar sonucu gruplar aşağıda belirlenmiş olup, tüm kulüplerimize başarılar dileriz.

U18 GRUPLARI İÇİN TIKLAYINIZ