U 19/1 KURALARI ÇEKİLDİ

10 ARALIK SALI GÜNÜ ORHAN SAKA AMATÖRLER EVİNDE YAPILAN KURA ÇEKİMİNE KULÜPLERİMİZ YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ.

2013-2014 Sezonu U 19/1 Kuraları 10 Aralık Salı günü Orhan Saka Amatörler Evi konferans salonunda çekildi. Kura çekimine Genel Başkan Ali Düşmez’in ve TFF İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, İASKF Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Hakem Kurulu Başkanı Oğuz Uğurlu’nun yanı sıra çok sayıda kulüp yöneticisi ve sporcu katıldı.

Açılış konuşmasını TFF İl Başkanı Yemen Ekşioğlu yaparken, sırayla İl Hakem Kurulu Başkanı Oğuz Uğurlu, Genel Sekreterimiz Ali Tanrıyaşükür konuşma yaparak kulüplere başarılar dilediler.

Daha sonra Genel Başkanımız Ali Düşmez kürsüye çıkarak bir konuşma yaptı. Düşmez yaptığı konuşmada İASKF olarak sorumluluklarından bahsederken, yapılmış olan projelerin yanı sıra, önümüzdeki günlerde yapılacak projelerinde müjdesini verdi. Kulüplerimize başarılı bir dönem diledikten sonra ilk kura çekilişini bizzat yapan Genel Başkan Ali Düşmez, iyi dilek temennilerinde bulundu.

Kartal Kulüpler Birliği Başkanı Nasır Kartal ve Adnan Balcıoğlu, Genel Başkanımız Ali Düşmez’e ve TFF İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’na başarılarından ötürü birer plaket takdim etti.

Kulüplerimizin de kuralarını çekmelerinin ardından kura çekimi sona erdi.