U-13 LİGİMİZİN SPONSORU SIRMA!

2010-2011 Futbol Sezonu'nda ilimizde oynanacak olan U-13 Minikler Ligimizin sponsoru "SIRMA" oldu! Sırma Şirketler Grubu ile "Başkanlık" düzeyinde yapılan görüşmeler neticesinde, anlaşma sağlanarak U-13 Ligimizin sponsoru oldular.

Bundan böyle bu sezon için SIRMA U-13 LİGİ adı altında oynanacak olan MİNİKLER Ligimizde, sponsorumuz Sırma'nın katılacak olan kulüplerimize hazırlatmış olduğu forma, şort ve konçlar kullanılacaktır. Katılımcı kulüplerimizin Sırma'nın dağıtacağı bu malzemeler haricinde başka malzeme kullanmaları kesinlikle yasaktır.

Önümüzdeki hafta 24 Şubat 2011 Perşembe günü itibari ile SIRMA U-13 MİNİKLER LİGİ'ne katılacak takımlarımızın başvuruları sona erecektir. Daha önce "Katılım Formu"nda bu lige katılacaklarını bildiren kulüplerimizin tekrar başvurmasına gerek yoktur.

Bu anlaşmanın yapılması sırasında desteğini bizden esirgemiyen TASKK Genel Başkanı Sayın Mehmet BAYKAN ve Sırma Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Davut DİŞLİ'ye teşekkürlerimizi iletir, tüm kulüplerimize ve SIRMA ŞİRKETLER GRUBU'na hayırlı uğurlu olmasını dileriz.
TFF İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI