TFF VE TASKK İŞLEM BEDELLERİYLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Kulüplerimizin lisans işlemleri ücretleri (futbolcu, antrenör, yönetici) ve lige katılım ücretlerini banka şubesine gitmeden gerçekleştirebilmeleri adına her bir kulübümüz adına TFF ve TASKK iban numaraları oluşturulmuştur. Transfer ve tescil işlemleri için TFF payı olarak yatırılacak olan ücretler kulüp adına oluşturulan TFF iban numarasına, TASKK payı olarak yatırılacak olan ücretler ise kulüp adına oluşturulan TASKK iban numarasına yatırılması zorunludur. İşlemler banka şubesine gitmeden EFT/FAST şeklinde gerçekleştirilebilir. 

Ek-te bulunan ÜCRET TABLOSU’nda 13.maddeye kadar olan bölümdeki ücretler mutlaka kulüplere tanımlanan TFF ve TASKK iban numaralarına yatırılmalıdır. Bu işlem eft veya havale şeklinde olabilir. Sanal iban numarasına yatırılmayan ücretler hesaplarda görülemeyeceği için ücret yatırılmamış kabul edilerek işlem yapılamayacaktır.

Ek-te bulunan ÜCRET TABLOSU’nda 13.maddeden sonraki ücretler Türkiye Futbol Federasyonu’nun TR38 0003 2000 0000 0115 9623 49 IBAN numarasına yatırılmalıdır.

Lige katılım için yatırılacak olan TFF payı kulüplere tanımlan TFF iban numarasına, ASKF payı ise İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun TR85 0003 2000 0000 0128 1046 42 iban numarasına yatırılmalıdır.

ÜCRET TABLOSUNU GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

IBAN NUMARALARI LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ