TEBRİKLER KARTALSPOR

Kartal A2 Takımı uzun ve yorucu bir sezonun ardından Türkiye Şampiyonu olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Bu sezon dört grup halinde yapılan A2 Lig’i maçlarında 2.grupta yer alan Kartalspor A2 takımı grubunda oynadığı 16 karşılaşmadan 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 27 puan topladı ve grubu 2.sırada tamamlayarak Final grubuna katılmaya hak kazandı.

Dört kademe grubundan gelen 8 takımdan oluşan Final grubunda yapılan 14 karşılaşmadan 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 29 puan toplayan Kartalspor A2 takımı Final grubunu Galatasaray’ın ardından ikinci sırada tamamladı ve Türkiye Şampiyonunu belirleyecek Play-Off grubuna adını yazdırdı.

Grupta oynadığı 14 karşılaşmada 1 mağlubiyet alarak en az yenilgi alan takım olma unvanını kazanan Kartal,gruptan lider çıkan Galatasaray’ı her iki maçta, Beşiktaş’ı ise kendi sahasında yenerek, deplasmanda berabere kalarak büyük başarıya imza attı.

Şampiyonluk maçını Bucaspor ile oynayan Kartal, karşılaşmayı 2-0 kazanarak Türkiye Şampiyonu olmanın mutluluğunu yaşadı. Kartalspor kupasını TFF Ankara Bölge Müdür yardımcısı Barış Hikmet Topçu’nun elinden aldı.

Kartalspor'un başarısını yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.