TEBRİKLER CÜNEYT ÇAKIR

FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, Barcelona ile Chelsea arasındaki Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş karşılaşmasını yönetti.

Barcelona'nın Nou Camp Stadyumu'nda oynanan ve  2-2 berabere biten müsabakada düdük çalan  Cüneyt Çakır, kariyerindeki 8.Şampiyonlar Ligi karşılaşması ile en fazla Şampiyonlar Ligi maçı yönetmiş Türk hakem unvanını kazandı.

Cüneyt Çakır'ın kariyerindeki 56. uluslararası karşılaşma olan bu maçta yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yaptı. Fırat Aydınus'un dördüncü hakem olarak görev aldığı müsabakanın ilave yardımcı hakemleri Bülent Yıldırım ve Hüseyin Göçek oldu.

EURO 2012'de görev alacak

2006'dan bu yana FIFA kokartı takan Cüneyt Çakır tarihi bir başarı göstererek, Ukrayna-Polonya ortaklığı ile Haziran 2012'de düzenlenecek 2012 Avrupa Şampiyonası'nda düdük çalacak.

Ayrıca Cüneyt Çakır, Brezilya'daki 2014 Dünya Kupası için Avrupa'dan belirlenen 19 aday hakem arasına girme başarısı gösterdi.

Türk hakemliğinin yüz akı olan ve hepimizi sevindiren Cüneyt Çakır ve ekibini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.