TASKK’DAN GENÇLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA DERECEYE GİREN AMATÖR TAKIMLARA ÖDÜL

2014-2015 sezonunda Gençler kategorilerinde Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazanan ve dereceye giren en iyi takımlar arasında yer alan Mersin Akdeniz Belediyespor, İstanbul Bağlarbaşıspor, Bursa TSE Arabayatağıspor, İzmirspor,Samsun Kadıköyspor, Antalya Özer Gençlikspor ve Kocaeli Çayırovaspor Kulüpleri Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu tarafından 2014-2015 sezonunun en başarılı kulüpleri seçildiğinden toplam 46.000,00 TL hediye çeki ile ödüllendirildi. 


Dereceye giren en başarılı amatör spor kulüplerine ödülleri illerde ASKF’ler aracılığı ile ödül alacak amatör spor kulüplerine törenle teslim edilecek. İstanbul’dan dereceye giren ve U16 kategorisinde Türkiye İkincisi olan Bağlarbaşı kulübüne ise hediye çekini Genel Başkanımız ve aynı zamanda TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez takdim etti.


Genel Başkanımız Ali Düşmez hediye çekini takdim ederken “Bağlarbaşı spor kulübünü bubüyük başarısından ötürü kutlar yeni sezonda başarılarının devamını dilerim” şeklinde konuştu.

 

ÖDÜL MİKTARLARI

 

AKDENİZ BELEDİYESPOR(MERSİN)    10.000.- TL.

BAĞLARBAŞI (İSTANBUL)                 8.000.- TL.

TSE ARABAYATAĞISPOR(BURSA)      7.000.- TL.

İZMİRSPOR                                    6.000.- TL.

KADIKÖYSPOR (SAMSUN)               5.000.- TL.

ÖZER GENÇLİKSPOR(ANTALYA)       5.000.- TL.

ÇAYIROVASPOR(KOCAELİ)              5.000.- TL.