TASKK TOPLANTISI İASKF'DE YAPILDI

iASKF, Orhan Saka Amatörler Evinde TASKK Yönetim kurulunu ağırladı.

07.12.2012 Cuma günü ilk defa iASKF Orhan Saka Amatörler Evinde Genel Başkan Sayın Ali DÜŞMEZ’İN Başkanlığında Taskk Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı. İASKF Genel Başkanı Sayın Ali DÜŞMEZ’in bizzat ağırladığı ve Yönetim Kurulunun misafirlere eşlik ettiği buluşmada, Konfederasyon üyeleri yeni yapılan ve tadilatı tamamlanan Orhan Saka Amatörler Evini de inceleme fırsatı buldu.

Amatör spor ile ilgili gelinen nokta ve geleceğe dönük projelerin konuşulduğu buluşmada, Genel Başkan Sayın Ali DÜŞMEZ birçok konuda bilgi verirken amatörler evinin şu anki durumu ile ilgili detaylı açıklamalarda bulundu. Daha modern bir görünüm ve kulüplerimize hizmet açısından çok ileri bir seviyeye getirilen federasyon binasının durumu misafirler tarafından övgüye layık görüldü. Özellikle konferans salonu ve çalışma odalarının beklenilenin de üzerinde bir şekilde modernize edilmesi beğeniyle karşılandı.

Genel Başkan Sayın Ali DÜŞMEZ ise amatörler evinin yalnızca futbol branşında değil ilimizdeki tüm amatör kulüplerin kullanımına açık olduğunu beyan etti.
 
Amatör sporumuza daha nice güzel tesisler kazandırılması temennisi ile beraber toplantı, verilen yemek ve iyi niyet temennileri ile son buldu.