GÜNÜN MAÇLARI

TASKK GENEL KURULU SONRASI İL BAŞKANIMIZ YEMEN EKŞİOĞLU'NDAN TEŞEKKÜR MESAJI

TASKK GENEL KURULU YAPILDI

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nun 16.Olağan Genel Kurulu 25 Ekim 2014 Cumartesi günü Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanlığı Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Rekor katılımın olduğu genel kurula Spor Genel Müdürümüz Sayın Mehmet BAYKAN’la birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk ÖZÇELİK ve Çanakkale Milletvekili İsmail KAŞDEMİR’de katıldılar. 

TFF İstanbul İl Başkanımız Sayın Yemen EKŞİOĞLU Yönetim Kurulu listesinde yer alırken İstanbul’dan birçok isim de Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve Onur Kurulu listelerinde yer aldılar. Sayın Ali DÜŞMEZ’in tekrar başkan seçildiği genel kurulda İstanbul’dan Yönetim Kurulu’na Yemen EKŞİOĞLU’nun dışında M.Ali TANRIYAŞÜKÜR ve Fikret SİVRİ, Denetim Kurulu’na Hasan CEVAHİR ve Nuri NEŞELİ, Disiplin Kurulu’na Ahmet KARAMAN ve Hasan GENÇOĞLU seçilirken Onur Kurulu’nda ise Rıza SÜMER, Kemal BEKTAŞ, Hüdaverdi TALAY, Ayhan YARKIN, İbrahim MAMATİ, Seyit ATEŞ, Ercan BENİAN, Mustafa KORAL ve Selami ÖZDEMİR yer aldılar.
Genel Kurul sonrasında TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve TFF İstanbul İl Başkanımız Sayın Yemen EKŞİOĞLU bir teşekkür mesajı yayınlayarak başta 81 ilden katılan tüm delegeler olmak üzere onursal başkanlarımız Sayın Kemal BEKTAŞ, Sayın Rıza SÜMER, Sayın Ayhan YARKIN ve Sayın Hüdaverdi TALAY’a teşekkürlerini iletti.

İl Başkanımız Sayın Yemen EKŞİOĞLU’nun teşekkür mesajı aşağıdadır.

25 Ekim 2014 Cumartesi günü Ankara’da gerçekleştirilen Genel Kurula zor şartlarda 81 ilimizden gelen tüm delegelere, Edirne’den Kars’a, Sinop’tan Antakya’ya, Kocaeli’nden Diyarbakır’a kadar yağmur ve soğuk havaya aldırmadan Ankara’nın yolunu tutan tüm doğal delegelerimize teşekkürlerimi sunarım. Yine bu genel kurulda da bizleri yalnız bırakmayan onursal başkanlarım ve değerli abilerim Sayın Kemal BEKTAŞ, Sayın Rıza SÜMER, Sayın Ayhan YARKIN ve Sayın Hüdaverdi TALAY’a bir kez daha şahsım ve yönetim kurulu adına sonsuz teşekkürlerimi iletir genel kurulumuzun hayırlı olmasını temenni ederim.
Saygılarımla 


Yemen EKŞİOĞLU
TFF Yön.Kur.Üyesi
TFF İstanbul İl Başkanı