TASKK 45.Başkanlar Kurulu Toplantısı Erzurum'da Yapıldı

Toplantıya TFF İcra Kurulu Üyesi, TASKK Genel Başkanı ve İASKF Başkanımız Ali DÜŞMEZ, Palandöken Kaymakamı Uğur TUTKA, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer AYNALI, Palandöken Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Menderes ACAR, Yakutiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Suat Hayri GÜNEŞ, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Levent ÇAKMUR, Büyükşehir Belediyesi Spor Müdürü Muzaffer ŞAHİN, İl Hakem Kurulu Başkanı Cihat ÇELİKDAĞ, TFF Erzurum Bölge Müdürü Metin CODUR, TASKK Yönetim, Denetim, Disiplin ve Onur Kurulu Üyeleri, ASKF Başkanları ile TFF Amatör İşler Kurul üyeleri katıldı.

Toplantı Mustafa Kemal ATATÜRK, aziz şehitlerimiz, amatör spora gönül vermiş ve aramızdan ayrılmış olan değerli spor adamları adına bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı, Konfederasyonun 21 Ekim 2023 tarihinde yapılan 19. Olağan genel kurul sonrası çalışmaları içeren barkovizyon sunumu gerçekleştirildi.

TASKK Genel Başkanı Ali DÜŞMEZ toplantıda yaptığı konuşmada; Erzurum’da biraraya gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Konfederasyonumuzun kuruluşunun 43. yılının onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Hiçbir menfaat gözetmeksizin, karşılıksız yardım anlayışı, sadece hizmet olan spor anlayışı, sevgi, kardeşlik ve dostluk anlayışı sloganımız olmuştur. Sporun tüm kesimleriyle Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu ve diğer spor branş federasyonları, futbolun taban birlikleri olan antrenör, hakem ve spordaki sivil toplum kuruluşlarıyla varolan güzel ilişkilerimiz artarak devam etmektedir. Bu vesile ile birlik ve beraberliğimizin devam etmesini diliyor, Başkanlar Kurulu üyelerimize ve toplantıya katılan Amatör İşler Kurulu üyelerimize teşekkür ederim” dedi.

Toplantıya katılan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer AYNALI yaptığı konuşmasında; Konfederasyonun 45.Başkanlar Kurulu toplantısının Erzurum’da yapılmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, amatör spor ve sporcunun yanında olduklarını, bu vesile ile Erzurum’da spor tesislerinin sayısının arttırıldığını, yakın zamanda Erzurum’da farklı bir bölgede Kayak merkezinin olduğu alanda yeni bir Davos yapmak için son hazırlıkları tamamladık. Toplantınızın hayırlara vesile olmasını diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum dedi.

Toplantıya katılan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer AYNALI ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Levent ÇAKMUR’a amatör spora katkıları nedeni ile Genel Başkan tarafından plaket takdim edildi.

Başkanlar kurulu toplantısında Genel Başkan Vekili Remzi AY Bölgesel Amatör Lig, BAL Bölge birinciliği müsabakaları, Türkiye şampiyonaları, yerel ligler ve Bölge Karmaları (UEFA Regions Cup) ile ilgili barkovizyon sunumu gerçekleştirdi. Toplantıya katılan Başkanlar kurulu üyeleri daha sonra söz alarak görüş ve önerilerini dile getirdiler.

Toplantı Genel Başkanın kapanış konuşması ile son buldu.

Başkanlar Kurulu toplantısının öncesinde Konfederasyon yönetim kurulu Genel Başkan Ali DÜŞMEZ Başkanlığında toplandı.

Konfederasyon Yönetim Kurulu gündemindeki maddeleri görüşerek karara bağladı.