STATLARDAKİ EKSİKLİKLERİ BİLDİRİNİZ

2013-2014 Sezonunun başlaması ile birlikte bir çok stadımızda bulunan eksiklikler dolayısıyla çeşitli sıkıntılar yaşanmakta ve müsabaka görevlilerimiz tarafından zaman zaman bu olumsuzluklar federasyonumuza bildirilmektedir. Özellikle soyunma odaları ve hakem odalarının son derece sağlıksız oluşu, tribünlerin emniyet açısından son derece sağlıksız olduğu, statlarda herhangi bir muhatap bulunamadığı ve görevli bulunmadığı gibi çeşitli problemler tarafımıza iletilmiş olup ilgili statların muhataplarına gerekli bildirimler yapılmış ve kimi statlara da müsabaka programlanmamıştır.

Hakemlerimiz, Saha Komiserlerimiz ve özellikle sahalarda müsabakalara çıkan kulüplerimizin bu gibi eksiklikleri ve problemleri federasyonumuza bildirmeleri durumunda tarafımızca yapılacak incelemeler neticesinde gerekli yaptırımlar uygulanacaktır.

Başkan Yardımcılarımız Adem Akbeniz ve Ali Sait Çolak eksiklerle ilgili birebir ilgilenecekler

Avrupa Yakasında bulunan statlarımızdaki problemler için TFF İstanbul İl Başkan Yardımcımız Sayın Adem AKBENİZ (Tel:534 5851907), Anadolu Yakasında bulunan statlarımızdaki problemler için ise TFF İstanbul İl Başkan Yardımcımız Sayın Ali Sait ÇOLAK (Tel:532 6966921) görevlendirilmiştir.  Konuyla alakalı olarak başkan yardımcılarımız aranabilir veya federasyonumuza rapor halinde eksiklikler iletildiği takdirde yapılacak inceleme ve araştırmalar ışığında gerekli uyarılar yapılarak iyileştirmelerin yapılması sağlanacaktır.

Statlarda görevli bulundurulmak zorundadır

Statlarımızda oynanan her bir müsabaka için federasyonumuz tarafından statlarda görev yapan beş kişiye personel ücreti ödenmektedir. Dolayısıyla statlarımızda görevli bulundurulması bir zorunluluk olup ücretleri aldığı halde görevli bulundurulmayan statlarımızın da tarafımıza bildirilmesi durumunda bu durumda ısrar eden statlara müsabaka programlanmayacaktır.