SPORLA SAĞLIKLI NESİLLER’ EĞİTİM KONFERANSI

Sporcu sağlığının özel bir alan olduğu bilincinden hareketle, İstanbul’da başlayıp ülke genelinde ‘SPORLA SAĞLIKLI NESİLLER ’ konulu eğitim konferansları düzenlenmesi bu sayede sağlıklı, bilinçli, ahlaklı sporcuların yetiştirilmesine katkıda bulunulması amaçlanmaktadır.

 

Genç sporcuların,   kariyerlerine  ve  yaşamlarına daha kaliteli ve sağlıklı  devam etmeleri için gereken kazanımların edinilmesine imkan sağlayacaktır.

Konferanslar: İstanbul’daki ilçe belediyelerin, üniversitelerin ve/veya gençlik müdürlüklerinin, konferans salonlarında; Amatör ve Profesyonel sporcular, sporcuların aileleri ve antrenörlerin ( yaklaşık 250-750kişi)  katılımıyla gerçekleştirilecektir.

Ulusal ve uluslararası arenada çeşitli alanlarda bireysel ve takım sporlarında müsabakalara katılan sporcularımız ile, sağlıklı bir nesil yetiştirme amacıyla spora yönlendirilen gençlerimizin, sporcu sakatlıklarından en az etkilenmeleri, aldıkları eğitim ve yönlendirmeler sayesinde fiziksel ve mental kondüsyonlarının yükselmesi bu sayede edinilen başarıların artırılması mümkün olacaktır.

03 ŞUBAT 2014 Tarihinde Üsküdar İlçesi Bağlarbaşı Kültür Merkezi Boğaziçi salonunda yapılacak konferansa tüm amatör spor camiamız davetlidir.

KONFERANS PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ.