SPOR BAKANIMIZ SUAT KILIÇ İASKF'Yİ ZİYARET ETTİ

SPOR BAKANIMIZ SUAT KILIÇ, GENÇLİK SPOR GENEL MÜDÜRÜ VE TASKK GENEL BAŞKANIMIZ MEHMET BAYKAN VE İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKAN VEKiLi GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ İASKF'Yİ ZİYARET ETTİ

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Sayın Suat KILIÇ bugün (22.03.2012) İASKF'yi ziyaret etti. Genel Başkan Sayın Ali DÜŞMEZ’in karşıladığı ve bizzat ağırladığı Spor Bakanımıza Gençlik Spor Genel Müdürü, TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve TASKK Genel Başkanımız Sayın Mehmet BAYKAN ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sayın Göksel GÜMÜŞDAĞ eşlik ettiler.

İASKF Orhan Saka Amatörler Evi'ni gezen ve incelemelerde bulunan Sayın Bakanımız, Amatörler Evi ile ilgili Sayın Ali DÜŞMEZ ve Sayın Mehmet BAYKAN'dan bilgi aldı.
Genel Başkanımız Sayın Ali DÜŞMEZ ilimiz Amatör Spor Kulüplerinin içinde bulunduğu sorunları da dile getirirken kulüplerimizin en önemli sorunlarından biri olan ecrimisil ve tesislerle ilgili konuları öncelikle bizatihi Bakanımıza ayrıntıları ile bildirdiler. Sporun diğer konularının konuşulduğu görüşme sonrası Spor Bakanımız İASKF'den ayrıldı.