SPOR BAKANIMIZ İASKF'Yİ ZİYARET ETTİ

iASKF'NİN YAPIMI TAMAMLANAN ORHAN SAKA AMATÖRLER EVİ, SPOR BAKANIMIZ SAYIN SUAT KILIÇ TARAFINDAN  ZİYARET EDİLDİ.

2012-2013 futbol sezonunda kulüplerimize daha iyi hizmet verebilmek adına modernize edilen İASKF Orhan Saka amatörler Evi, 11.12.2012 tarihinde Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç tarafından ziyaret edildi.

Çalışma programına dâhil olmayan ve ani bir kararla iASKF'yi  ziyaret eden Sayın Bakanımız Suat Kılıç’a Spor Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Baykan ve Büyükşehir Meclis Başkan Vekili Sayın Göksal Gümüşdağ eşlik ettiler.
Karşılama Komitesinde Genel Başkan Sayın Ali DÜŞMEZ, Genel Başkan Vekili Sayın Fikret Sivri, Genel Başkan Yardımcıları Sayın Ahmet Karaman ve Hasan Cevahiroğlu hazır bulundu.
Yapımı tamamlanan Orhan Saka Amatörler Evini bizzat inceleyen Spor Bakanımız binanın tadilatı ile ilgili oldukça memnun kaldığını belirtti. Beklenilenin de üzerinde bir şekilde modernize edilen binanın ilimiz kulüplerimize daha iyi hizmet vereceği konusunda gerekli bilgileri Genel Başkan Sayın Ali Düşmez'den alan Spor Bakanı Suat Kılıç, yapılan çalışmalardan ötürü kendisine teşekkürlerini sundu. Amatörlere yapılacak projelerden de bahseden Sayın Bakanımızdan Genel Başkan Sayın Ali DÜŞMEZ amatör spor camiası adına daha birçok yeniliğin sözünü aldı.
Daha sonra restorasyonu tamamlanan restoran bölümünde Federasyon üyeleri ile yemek yiyen Spor Bakanımız ve ziyaret heyeti amatör spora daha nice yararlı tesisler kazandırılması temennisinde bulunarak ziyaretine son verdi.