SPOR BAKANIMIZ AMATÖR KULÜPLERİMİZE PARALARINI TAKDİM ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak, 19 Haziran günü federasyonumuz Orhan Saka Amatörler Evinde amatör spor kulüplerimizle bir araya geldi.

Spor Bakanlığı tarafından Amatör Kulüplerimize yapılacak Ayni ve Nakdi yârdim konusunda kulüplerimizin bilgilendirildiği buluşmada Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan, TFF İcra Kurulu Üyesi, TASKK ve İASKF Genel Başkanımız Ali Düşmez, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gençlik Spor İl Müdürümüz Cemil Boz, TFF İl Temsilcimiz Ali M. Tanrıyaşükür, Federasyonumuz Yönetim Kurulu Üyeleri ve kulüp başkanları ile yöneticileri hazır bulundu.

Buluşma sırasında açılış konuşmasını İl Temsilcimiz Ali M. Tanrıyaşükür yaparak Genel Başkanımız Ali Düşmez’i kürsüye davet etti. Genel Başkanımızın konuşmasının ardından kürsüye çıkan Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, içinden geldiği amatör camianın büyük bir öneme sahip olduğunu bir kez daha vurguladı. Amatör kulüplerimize yardımı her daim devam ettireceklerini belirten Spor Bakanımız, kulüplerimize yardım ve amatör camiaya yaptığı katkılardan ötürü  Genel Başkanımız Ali Düşmez’e teşekkürlerini sundu.

Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak daha sonra amatör kulüplerimize yapılacak nakdi yardım için hazırlanan çeki Genel Başkanımız Ali Düşmez’e bizzat takdim etti. Kulüplerimizin yoğun tezahüratı ve alkışları eşliğinde Genel Başkanımız çeki Spor Bakanımızdan teslim aldıktan sonra yaptığı konuşmasında Spor Bakanımıza amatör spor kulüplerimize yaptığı maddi katkılardan ötürü teşekkür etti. Genel Başkanımız ayrıca semt sahaları ile ilgili 90 tane dosyanın Spor Genel Müdürlüğüne intikal ettirildiğini belirtti.

 Spor Bakanımız maddi yardımdan faydalanamayan spor kulüplerimize de yardımların devam edeceğini ayrıca İstanbul’da yüksek ihtiyaç önceliği olan bölgelerin Federasyonumuz ile ortak çalışma neticesinde belirlenerek mevcut bölgelere sahalar yapılacağının müjdesini de sözlerine ekledi.

Kulüplerimizle bir süre sohbet edip dilek ve temennilerini dinledikten sonra Spor Bakanımız Orhan Saka Amatörler Evinin önünde topluca resim çekilerek ziyaretine son verdi.