SPOR AİLESİ DEMOKRASİ İÇİN BİR ARAYA GELDİ

19 Temmuz Salı günü Spor Ailesi Demokrasimiz için İstanbul'da bir araya geldi. Amatör Federasyonumuz bünyesinde , İl Hakem kurulu, TÜFAD, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Ülkemizde Demokrasiyi korumak Sivil iradenin yanında yer almak maksadıyla bir araya gelerek yapılması istenen Darbe girişimini kınadılar.

Genel Başkanımız Ali Düşmez sözlerinde geçmişte yaşanılan Askeri darbelerde Ülkemiz ve Milletimiz önemli ölçüde zarar görmüş, demokrasi rafa kaldırılmış, insanlarımıza işkence dahi yapılmıştır. Bu nedenle bir daha Demokrasiye, Parlamenter sisteme sahip çıkılması için Spor Ailesi olarak dikkatli olmamız gerektiğini söyledi. Toplantıya iştirak eden Taban birlikleri Başkanları söylenenlere aynen katıldıklarını ifade ettiler.

Toplantı neticesi Ülkemize,Demokrasimize, Parlamenter sisteme ve Taban birliklerimize sahip çıkılması ve de Spor faaliyetlerimizin bir kesintiye uğramaması için Spor Ailesi olarak Genel Başkanımızın önderliğinde demokratik haklarımızı kullanarak bu hususta faaliyetlerimizin devamına karar verilmiştir.

Genel Başkan Ali Düşmez