GÜNÜN MAÇLARI

SİLİVRİ MÜJDAT GÜRSU STADI YENİLENDİ

Silivri ilçemizde yer alan Müjdat Gürsu Stadı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek amatör ve profesyonel müsabaka oynanabilecek hale getirildi. Yenilenen stadın açılışı amatör federasyonumuzda yönetim kurulu üyeliği yapmış olan İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TFF Başkanvekili Ali Düşmez ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz tarafından yapıldı. Açılışta spor camiasından birçok tanıdık sima da yer aldı. 

Stada adı verilen Müjdat Gürsu, Silivrispor, Bandırmaspor ve Samsunspor kulüplerinde profesyonel olarak futbol oynamış, birçok defa milli formayı giymiş ve elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir. 

Açılışta bir konuşma yapan Genel Başkanımız Ali Düşmez; Müjdat Gürsu’nun iyi bir futbolcu ve iyi bir insan olarak kendisini tanıdığını ve Sarıyer kulübüne de transfer teklifi götürüldüğünü belirterek elim bir trafik kazasından dolayı vefat etmesinin çok üzücü olduğunu ifade etmiş ve Müjdat Gürsu'ya Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilemiştir. Amatörler adına bu güzide sahanın açılışında bulunmanın mutluluğunu yaşadığını ve bu güzel sahada final niteliğinde profesyonel bir müsabakanın oynanmasının da son derece mutluluk verici bir olay olacağını belirtmiştir. 

Açılıştan sonra Silivri'de bulunan amatör spor kulüplerine malzeme dağıtımında bulunuldu.