ŞAMPİYON KULÜPLERİMİZE KUPALARI VERİLİYOR

Süper Amatör Lig 4. grupta şampiyon olan Gazi Mahallesi spor kulübü büyük bir coşkuyla kupasını Genel Başkan Ali Düşmez'in elinden aldı.

28.01.2015 tarih çarşamba günü Sultangazi ilçesinde kulüplerle bir araya gelen Genel Başkanımız bu toplantıda şampiyon olan Gazi Mahallesi spor kulübü başkanı Süleyman Keklik'e yapılacak etkinliğe katılacaklarını ve kupayı kendisinin vericeğini söylemiştir.

01.02.2015 pazar günü Gazi Mahallesi spor kulübü taraftarları yanında tüm bölge halkının katılımıyla yapmış olduğu kupa törenine Genel Başkanımız ile geçen dönem Millet Vekillerinden Mehmet Sevil'inde iştirak etmesi taraftarlarca memnuniyetle karşılanmıştır.

Genel Başkanımız Ali Düşmez yapmış olduğu konuşmasında grubunda başarılı olan Gazi Mahallesi spor kulübünün şampiyonluğu kadar uyuşturucuya hayır pankartıyla sahaya çıkmasını gençlerimize önemli bir mesaj olarak verildiğini takdirle karşıladığını söyleyerek takım kaptanına başarılarının devamını dileyerek verdi.

Şampiyon olan kulüplerimize Yönetim Kurulu Üyelerimiz tarafından verilen kupalar, kulüplerimiz Yönetim Kurulu Üyelerini sporcularını, son derece memnun etmekte olduğunu görmek hepimizi mutlu etmektedir.

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel başkanı ve Yönetim Kurulu olarak şampiyon olan tüm kulüplerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.