SAL KURALARI ÇEKİLDİ

23 Ağustos 2022 tarihinde Federasyonumuz Orhan Saka Amatörler Evinde yapılan 2022-23 Sezonu Süper Amatör Lig kura çekimine, TFF İcra ve Yönetim Kurulu Üyesi, TASKK ve İASKF Genel Başkanımız Ali Düşmez, TFF İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür, İl Hakem Kurulu Başkanı Orhan Erdemir, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Turgut Arık, TÜFAD İstanbul Şubesi Başkan Vekili Keskin Çetinkaya, TFFHGD Başkan Vekili Murat Şahin, İASKF Yönetim Kurulu Üyeleri, spor kulübü yönetici ve başkanları katıldı.

Kulüplerimizin yoğun ilgi gösterdiği ve canlı olarak da yayınlanan kura öncesi bir konuşma yapan Genel Başkanımız Ali Düşmez, tüm spor kulüplerine yeni sezonda başarılar dilerken, yapılacak müsabakaların Fair - Play çerçevesinde gerçekleşmesini arzu ettiğini belirtti. Ayrıca yapılacak projeler ve sunulan hizmetler hakkında da kulüpleri bilgilendiren Genel Başkanımız bu sayede futbolun çok daha etkili ve deneyimli kişiler tarafından adil bir şekilde gelişmesinin en büyük hedefleri olduğunu da sözlerine ekledi.

Kura çekiminde TFF İl Temsilcimiz Ali Tanrıyaşükür ve taban birlik temsilcileri de birer konuşma yaparak yeni sezonda kulüplerimize başarılar dilediler.

Çekilen kura sonuçlarına sitemizin fikstür bölümünden ulaşabilirsiniz.