GÜNÜN MAÇLARI

SAL KURALARI ÇEKİLDİ

2021-2022 Futbol sezonu SAL Ligi fikstür çekimi 13 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 11.00'de Federasyonumuz Orhan Saka Amatörler Evinde gerçekleşti.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hala endişe yaratan Covid-19 pandemisi nedeniyle kura çekimi online yapıldı. Kura çekimine kulüplerimizi temsilen ilçelerde bulunan kulüpler birliği başkanları katıldı.

TFF Başkan Vekili, TASKK ve İASKF Genel Başkanımız Ali Düşmez, kura öncesi yaptığı konuşmada covid pandemisi nedeni ile uzun bir ara sahalardan uzak kalınmasının en az kulüplerimiz kadar bizleride üzdüğünü belirtti. Her ne kadar liglerin oynanması taraftarı olmasına rağmen, malesef pandemi nedeni ile bunun mümkün olmadığını, ve bu sezon oynatılacak olan ligler için yoğun çaba ve çalışma sarf ettiklerini belirtti. Genel Başkanımız ayrıca alınacak önlemler konusunda da bilgi vererek kulüplerimizin toplum sağlığını herşeyden önce önemsemeleri gerektiğini ve alınacak tedbirler hususunda çok ciddi olmalarını sözlerine ekledi. Ayrıca rahatsızlığı yüzünden karantinada olan TFF İl Temsilcimiz Ali Tanrıyaşükür'e geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Daha sonra kura çekimine geçilerek, Genel Başkanımız bizzat ilk kuraları çekti ve tüm kulüplerimize hayırlı olması temennisinde bulundu. Kura çekimine İASKF Yönetim Kurulu Üyeleri, Taban birlikleri temsilcileri ve Kulüpler birliği temsilcileri katıldı. Fikstür çekimini online olarak Gazeteci Kemal Özgüner'in Facebook sayfasından (https://www.facebook.com/kemal.ozguner.14) ayrıca Gazeteci Hakan Ertürk'ün Youtube sayfasından (https://www.youtube.com/c/SPORT%C3%9CRKTV) canlı olarak yayınlandı.

Çekilen kura sonucu oluşan gruplar aşağıda belinlenmiş olup tüm kulüplerimize başarılar dileriz.

FIKSTUR İÇİN TIKLAYINIZ...