RİVA'DA AMATÖRLERİMİZDEN FUTBOL RESİTALİ

12-13-14 Ocak tarihlerinde TFF Riva Tesislerinde oynanan U19/1.Küme müsabakalarında kulüplerimiz, sporcularımız ve izleyen taraftarlar futbola doydular.

Müsabakalar ve yöneten hakemlerimiz

PAŞABAHÇE - GÜLSUYU

ALİ PALABIYIK

BEYKOZ 1908 - GİRNE GENÇLİK

HALİL UMUT MELER

BEYKOZ ÇAVUŞBAŞI - TUZLA ŞİFA

HÜSEYİN GÖÇEK

KARTALSPOR - ÇAMLICA

CÜNEYT ÇAKIR

MODAFEN - ÇENGELKÖY

FIRAT AYDINUS

BAĞLARBAŞI - PENDİK KAYNARCA

METE KALKAVAN

 

Süper Lig hakemlerimizin yönettiği müsabakalarda ne futbolcular ne de antrenörler ve seyirciler hiçbir hadiseye sebebiyet vermemiş olduklarından dolayı hepimizin arzu ettiği gibi müsabakalar fair – play içerisinde oynanmıştır. Bu nedenle öncelikle kulüplerimize, sporcularımıza ve taraftarlarına yürekten teşekkür ediyoruz.

Müsabakaların Video Yardımcı Hakem Sistemi (VAR) ile oynatılmasından dolayı Süper Lig hakemlerimizin yönetiminde geçen müsabakalara TFF Milli Takım Tesisleri ev sahipliği yaparken genç futbolcularımızın hem TFF tesislerinde oynamış olmanın hem de Süper Lig hakemleri ile yönetilen müsabakalardan dolayı inanılmaz bir deneyime imza attıkları ve keyif aldıklarını bizzat yerinde görmenin mutluluğunu yaşadık.

Bu imkanları amatör kulüplerimize yaratan TFF İcra Kurulu üyesi Sayın Ali Düşmez’e, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sayın Yusuf Namoğlu ve yönetimine, tesislerde görev alan tüm arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ederiz.