PENDİK BELEDİYESİ İLÇE KULÜPLERİNE MALZEME YARDIMINDA BULUNDU

Pendik Belediyesi, İlçede faaliyet gösteren 17 amatör futbol kulübüne spor malzemeleri ve nakdi para yardımında bulundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan spor malzemeleri dağıtım törenine, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’i vekâleten Pendik Belediyesi Başkan Yardımcısı Ramazan Öztürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Karaca, İASKF Yönetim Kurulu üyemiz, Pendik Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı ve Kaynarca Spor Kulübü Başkanı Eşref Şeneroğlu, amatör spor kulüpleri başkanları, kulüp antrenörleri ve kulüplerini temsilen sporcular katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan, Yönetim Kurulu Üyemiz, Pendik Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı ve Kaynarca Spor Kulübü Başkanı Eşref Şeneroğlu "Böyle bir örnek davranış sergileyip spor kulüplerimize destek veren Pendik Belediyesi'ne teşekkür ediyorum. Pendik Belediyesi her zaman, sporun ve sporcunun yanında olmuştur. Yapılan bu yardımlarla kulüpteki tüm sporcularımızın da gönlünü fethetmiştir" dedi.

Şeneroğlu’nun ardından söz alan Pendik Belediyesi Başkan Yardımcısı Ramazan Öztürk; “Amatör kulüplerimize desteğimiz her zaman sürecektir. Çocuklarımızın sporla olan bağlarında köprü olmak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Program Pendik Doğuş Spor Kulübü’nün karate gösterisi ile devam ederken sonrasında amatör kulüpleri sırasıyla yardım çeklerini ve spor malzemelerini alırken program hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

Pendik Belediye Başkanı Dr.Kenan Şahin'e amatör takımlarımıza verdiği destekten ötürü teşekkürü bir borç biliriz.