PARA CEZALI TAKIMLAR LİSTESİ YAYINLANDI

Her hafta oynanan müsabakalar sonrası yapılan Tertip Komitesi toplantısına gelen raporlar incelenerek raporların içeriklerine göre ilgili makamlara sevkleri gerçekleştirilmekte ve çeşitli kararlar alınmaktadır. En çok karşılaşılan ise müsabakaya gelmeyen ya da müsabakaya eksik gelen takımların çokluğu dikkat çekicidir. Müsabakaya gidilmemesi durumunda hem gelen takım hem de federasyon tarafından müsabakalara atanan görevliler mağduriyet yaşamaktadırlar. Bilindiği üzere herhangi bir nedenle müsabakaya gidemeyeceğini zamanında federasyonumuza bildirilen takımların müsabakaları durdurulmakta ve rakip takımın ve müsabaka görevlilerinin boşu boşuna gelmeleri engellenmektedir.

Ancak bir çok takım federasyonumuza bilgi vermeden müsabakaya çıkmamakta ya da eksik kadroyla müsabakaya gelmekte olup bu takımlar hakkında Futbol Müsabaka Talimatı ve Amatör Liglerde Uygulanacak Esaslar Kitapçığı doğrultusunda para cezaları uygulanmaktadır.

Bu nedenle unutulmamalıdır ki müsabakaya gelmeyen, müsabakaya eksik gelen, müsabakaya gelmekle beraber sahaya çıkmayan, sahaya çıkıp müsabakadan çekilen ya da yöneticisi olmadığı için müsabakaya çıkmayan takımlara para cezaları kesilmektedir. Para cezalı takımlar listesi aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Bu sezon başından beri yukarıda belirtilen nedenlerle para cezası kesilen takımlar ödeme yapmadıkları takdirde lisans işlemleri yapılamayacaktır. Para cezaları kulüp kodu ve kulüp ismi ile birlikte aşağıdaki Türkiye Futbol Federasyonu’nun aşağıdaki hesabına yatırılacaktır.

PARA CEZALI TAKIMLAR LİSTESİNİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

GARANTİ BANKASI

IBAN: TR84 0006 2000 1860 0006 2961 01 (Türkiye Futbol Federasyonu)