ORHAN SAKA AMATÖRLER EVİ'NDE U-14'LER İÇİN DAYANIŞMA GECESİ YAPILDI

Genel Başkanımız, Kulüp Birlik Başkanları ve spor duayenlerimiz ile dün bir araya gelerek yemekli toplantıda yeni organizasyon ile ilgili bilgiler verdi.

Genel Başkanımız Ali Düşmez, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Birlik Başkanları ve yıllarca amatör spora hizmet etmiş spor duayenlerimizle dün bir araya gelerek yemekli toplantıda yeni organizasyon ile ilgili bilgiler verdi.

İstinye Orhan Saka Amatörler Evi, amatör sporcuların geleceği için yapılan bir toplantıya daha ev sahipliği yaptı. Genel Başkanımız Ali Düşmez’in Başkanlığında verilen yemeğe TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, İstanbul içinde faaliyet gösteren Birlik Başkanlarının yanı sıra TÜFAD temsilcisi, Saha Komiserleri Derneği ile birlikte İASKF Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Gecede bir konuşma yapan İASKF Başkanımız Ali Düşmez; “Bu akşam U14 kategorisindeki gençlerimiz için toplandık. Gönül isterdi ki hizmet anlamında çok şey yapalım elimizden geldiğinden fazlasını yapmak istiyoruz, şartların getirdiği durumdan dolayı bazen önümüz tıkanıyor. Bizim amacımız geleceğimiz olan gençlerimiz için bir vitrin oluşturmak ve bu vitrinde üst düzey oyuncuların yolunu açmaktır. İyi bir karma oluşturup bu karma ile ülkemizi temsil etme niyetindeyiz. Çok sıkıntılı ortamlardan geçtik. Şimdiki durumumuzda da bizim için dün dünde kalmıştır ve yarın için çalışmalarımızı yapmaktayız.

Mücadelemiz sürecek

İstanbul amatörleri olarak çok sıkıntılı dönemlerden geçtik. Artık yeni laflar söylemek durumundayız. Bir daha asla geçmişteki gibi amatörlerimiz zulüm ve eziyet görmesin istiyoruz. Hizmet adına göreve talip olduk ve sizlerin teveccühü ile buralara kadar geldik. Bizler amatörlerin hizmetine amadeyiz. Bizi destekleyenin de desteklemeyenin de hizmetindeyiz. Ben ve yönetim kurulumdaki arkadaşlarımın hepsi elimizden gelenin bir fazlasını yapmak için çabalamaktayız. Bizim hizmet anlayışımızda sen, ben yok biz anlayışını kendimize yol edindik. Biz diyemediğimiz zaman aslında bir hiçizdir. Hedeflerimizin çok daha yukarılarda olması demek İstanbul amatörlerinin güçlenmesi demektir. Tek sesle ve tek yürekle hedefimize yol almalıyız. Doğruda birleşip bozguncu olmamalıyız. Kapalı kapılar ardında dedikodu edebiyatını geliştirmemeliyiz. Çok işimiz ve yolun başındayız, yolumuz uzun. Bizler İASKF yönetimi olarak ne kadar iş yaparsak bile ideal ölçülere yaklaşamayız. Bize büyüklerimizden hayır dense bile biz amatörlerimizin yararına olan her şey için mücadelemiz sürdüreceğiz” dedi.

Daha sonra sıra ile Amatör sporun Duayeni Sayın Kemal Bektaş, TÜFAD İstanbul Şubesi Başkanı Sayın Süleyman Tohumcu ve Saha Komiserleri Derneği Başkanı Sayın Ali Osman Özgül birer konuşma yaptılar.

Genel Başkan Yardımcımız Sayın Seyman GENÇTÜRK ise yapılacak olan U-14 karması ile ilgili organizasyon konusunda bilgi verdi. Kulüpler Birlik Başkanları’nında söz alarak kulüplerimizin sorunlarını dile getirdiği toplantımız konukların karşılıklı teşekkürleri ile sona erdi.