GÜNÜN MAÇLARI

ÖNEMLİ DUYURU!!!

İlimiz İstanbul’un Yüksek Risk Grubunda olması sebebiyle Halı Saha ve benzeri tesislerimizin kapalı olduğu açıkça belirtilmiş olup bu doğrultuda yeni bir karar alındığı takdirde kulüplerimizin bilgisine sunulacağı haberini daha önce kulüplerimize bildirmiştik.

Bu doğrultuda İstanbul Valiliği’ne amatör kulüplerimizin daha fazla mağdur olmaması düşüncesi ile Federasyonumuz ve İl Temsilciliğimiz aracılığıyla 12.03.2021 tarihinde halı sahalarımızın faaliyete geçmesine istinaden bir dilekçe ile başvuruda bulunup, haber olarak da web sitemizde yayınladık.

Bu çalışmalar neticesinde İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi 30.03.2021 Salı günü saat 09:00'da Vali Yardımcısı Niyazi ERTEN başkanlığında toplanmış ve il genelinde uygulanmak üzere kararlar almıştır.

Alınan kararlara göre ilimizde daha önce faaliyeti durdurulan halı saha, yüzme havuzu vb. tesislerin girişlerde HES kodu kullanılması ve seyirci/refakatçi/misafir alınmaması kaydıyla 09:00-19:00 saatleri arasında çalışabilmelerine izin verilmiştir.

İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından alınan karar ekte olup tüm kulüplerimize önemle duyurulur.

İl Hıfzıssıhha Meclis Kararı No 25 için tıklayınız...