ÖNEMLİ DUYURU

TOPRAK ZEMİNLİ STATLARDA ZORUNLU OLMADIKÇAMÜSABAKA OYNANMAYACAKTIR

Bilindiği üzere sezon başında veözellikle kura çekimlerinde müsabakalarımızın çim/suni çim zeminli statlardaoynatılacağı konusunda açıklamalar yapılmıştır. Uygulamaya aynen devam edilecekolup toprak zeminli statlara zorunlu olmadıkça müsabaka verilmeyecektir. Uygunstatlar olduğu takdirde toprak zemine sahip takımlarımızın maçları da bustatlarda oynanacaktır.

FUTBOL OKULLARI SEBEBİYLE STATLARIMIZIN YARISIKULLANILAMAMAKTADIR

TFF İstanbul İl Başkanlığımızın bu sene yapmış olduğuplanlamalar doğrultusunda hafta içi müsabaka oynatılmaması konusunda hassasdavranılmış ve zorunlu haller hariç hafta içine müsabaka verilmemektedir.Ancak; İstanbul’da aktif olarak kullandığımızstatlarımızın en az yüzde ellisi yarım gün kullanılabilmektedir. Birçok statöğlene kadar futbol okulu dolayısıyla kullanılamamakta öğleden sonra kalankısımda ise en fazla iki müsabaka oynatılabilmektedir. Bu durum hem ligplanlamamızı aksatmakta hem de statları kullanabilecek takımların da mağdurolmalarına neden olmaktadır. Bu gibi statları ev sahibi olarak kullanantakımlarımızın ev sahibi avantajını kaldıracak olan bu durum karşısında talepkabul edilmeyecek en yakın sahalarda müsabakalar oynanacaktır.

ANTRENÖR SÖZLEŞMESİ YAPMAYAN KULÜPLER

2014-2015 Sezonumuzun başlamasıile birlikte kimi kulüplerimizin halen antrenör sözleşmesi yapmadıklarıkonusunda federasyonumuza çeşitli şikayetler gelmektedir. Antrenör sözleşmesiyapmayan kulüplerimizin bir an önce sözleşme yapmaları aksi takdirde hükmenmağlubiyet ve ligden ihraca varan süreç ilgili talimatlar doğrultusundauygulanacaktır.

TÜCCAR ZİHNİYETLİ ANTRENÖRLERİN TALEPLERİ KABULEDİLMEYECEKTİR

Özellikle maç planlamaları ileilgili olarak kimi kulüplerimizin antrenörlerinin çeşitli talepleri olmaktadır.Bu taleplerden bir tanesi de antrenörlerimizin kendi futbol okulları olmasısebebiyle maç planlamalarının da bu doğrultuda yapılması yönündedir. Bu türtüccar zihniyetli antrenörlerimizin federasyonumuzdan istekleri kabulgörmeyecektir. Makul mantıklı talepler konusunda federasyonumuzda BAL Ligi ileilgili olarak Sayın Metin ERDEYER, SAL ve 1.A.L. ile ilgili olarak Sayın YaşarUĞUR ve Alt Yapı müsabakaları ile ilgili olarak Sayın İsmail ÖNGÜN yetkilidir.Planlamalarımızın aksamaması adına makul taleplerin Salı günleri mesai bitiminekadar ilgili kişilere iletilmesi gerekmekte ve bu talepler de antrenörleraracılığı ile olmamalıdır.