“Omuz Omuza” Bağış Kampanyası

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı, aSpor, beIN Sports, TRT Spor, Tivibu Spor ve TV 8,5’un ana paydaşı olduğu “Omuz Omuza” dayanışma ve yardımlaşma kampanyası yurt içinde ve yurt dışında futbola gönül veren ve deprem felaketleri sonrasında kalbi Türkiye için atan herkesi bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Yapılacak olan yardım programı 1 Mart 2023 Çarşamba günü 20.00’da başlayıp gece yarısı 01.00’a kadar sürecek, televizyon ve radyolardan gerçekleştirilecek ortak canlı yayında ve sonrasında elde edilecek gelirler; deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın barınma ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacaktır.

Bu minvalde; futbol ailesinin kıymetli bir paydaşı olarak temsil ettiğiniz camianın omuzomuza.org adresimizde paylaşılan TFF hesapları ve SMS numaraları üzerinden kampanyaya bağış yaparak destek olmasını istirham ediyoruz. Diğer taraftan, sizlerle paylaşacağımız kampanya tanıtımlarımızın derneğinizin sosyal mecralarında kullanılarak kampanyamızın tüm kamuoyuna ulaştırılmasını rica ediyoruz.

Gelin hep birlikte; 1 Mart’ta futbolumuzun ve tüm Türkiye’nin bütün renklerini kırmızı-beyaz altında buluşturalım ve futbolun iyileştirici gücü sayesinde yaralarımızı hep birlikte iyilik için omuz omuza vererek saralım.

https://omuzomuza.org