OĞUZ UĞURLU TFFHGD İSTANBUL BAŞKANLIĞI'NA ADAY

Yaklaşık 3 yıldır İstanbul İl Hakem Kurulu Başkanı olarak İstanbul’daki tüm futbol organizasyonlarına hizmet vermekte olan ve aynı zamanda İl Başkanlığı olarak uyum içerisinde çalıştığımız Sayın Oğuz Uğurlu görevinden istifa ederek TFFHGD İstanbul Şube Başkanlığı’na adaylığını koydu. Bu 3 yıllık dönem içerisinde hem İl Başkanlığımız hem de İASKF’yle sürekli uyum içerisinde çalışan Oğuz Uğurlu ve ekibine teşekkür ediyoruz.


Bu dönem zarfında oynanan yaklaşık yetmiş beş bin müsabaka içerisinde münferit birkaç olay dışında mükemmel bir İl Hakem Kurulu başkanlığı yapan Oğuz Uğurlu kardeşimize yeni hedeflerinde başarılar diliyoruz ve inanıyoruz ki seçildiği takdirde Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği İstanbul Şubesi ve federasyonumuz arasındaki uyum güçlenerek devam edecektir. Çıktığın yolda yolun açık olsun Oğuz Uğurlu. 


TFFHGD İstanbul Şube Başkanlığı yolunda sevgili Oğuz Uğurlu ile yarışacak İl Gözlemcimiz Ali Akdemir ve İl Gözlemcimiz Yalçın Çeliker’e başarılar diliyoruz.


Ayrıca Oğuz Uğurlu’nun istifası ile boşalan İstanbul İl Hakem Kurulu Başkanlığı’nı vekaleten yürütecek olan Sayın Aydın Kankas’la da uyum içerisinde çalışacağımız ümidiyle kendisine başarılar diliyoruz.

Yemen EKŞİOĞLU                                      Ali DÜŞMEZ
TFF İstanbul İl Başkanı                                 TFF Yönetim Kurulu Üyesi
                                                                TASKK Genel Başkanı