MÜJDAT YETKİNER’DEN TEŞEKKÜR

Türkiye Futbol Federasyonu’ndaAmatörlerden Sorumlu İstanbul Bölgeler Koordinatörü olarak görev yapmakta olanTürk futbolunda bir döneme damgasını vuran ve Fenerbahçe’nin yıllarcakaptanlığını yaparak unutulmazları arasına katılan Müjdat Yetkiner Türkiye Futbol Federasyonu’ndan ayrılmasınınardından bir teşekkür mesajı yayınladı.

12 yıldan beri Türkiye Futbol Federasyonu bünyesinde bölgelerkoordinatörü olarak yapmış olduğum görevime son vererek çok sevdiğim Fenerbahçekulübü içerisinde göreve başlamış bulunmaktayım. 12 yıllık süreç içerisindebizlerden desteğini esirgemeyen tüm amatör spor camiamızın değerlibaşkanlarına, yöneticilerine ve çok değerli sporcularına teşekkür ederim. Busüreç içerisinde amatör takımlarımızdan seçtiğimiz bir çok futbolcumuzun bugünmilli takımlarımızın çeşitli kademelerinde oynuyor olmaları bizim için ayrıcamutluluk kaynağıdır.

Yine ve özellikle, omuz omuza çalıştığım ve her zaman gücünü ve yüreğiniyanımda hissettiğim Sayın Yemen EKŞİOĞLUve ekibine ayrıca teşekkür ederken ileriki süreçte yapacakları tüm çalışmalardabaşarılar dilerim.

Amatör camiamıza ve Türkiye Futbol Federasyonu’ndaki tüm mesai arkadaşlarımasonsuz teşekkürler.

Saygılarımla.”