MALZEMELERİN DAĞITIMI TÖRENLE BAŞLADI

İBB tarafından Federasyonumuz aracılığı ile amatörspor kulüplerine yapılan malzeme yardımı, 23 Temmuz 2015 tarihinde Orhan SakaAmatörler Evinde yapılan dağıtım töreni ile başladı. Dağıtım töreninin ardındanKağıthane, Sarıyer, Beşiktaş ve Beyoğlu ilçe kulüpleri malzemelerini bizzatGenel Başkanımız Ali Düşmez’in elinden aldı.

Yapılan malzeme dağıtım törenine Genel Başkanımız veTFF Yönetim Kurulu Ali Düşmez’in yanı sıra İBB Gençlik ve Spor Müdürü AyhanKep, İBB Destek Hizmetleri Daire Başkanı Osman Savaş katıldılar. Yapılankonuşmalarda İBB Gençlik ve Spor Müdürü Ayhan Kep, kulüplerimize gösterdikleriilgiden ötürü teşekkür ederken, İBB olarak amatör spor ve sporcunun her zamanyanında olacaklarını belirtti. Amatör kulüplerimizin sorunları için daima çarearayan ve onlara katkı sunabilmek için her kurumla iletişime giren GenelBaşkanımız Ali Düşmez ise başta İBB Belediye Başkanı Kadir Topbaş olmak üzereİBB Gençlik Spor birimine ve tüm ekibe teşekkür etti. Yapılacak yardım veprojelerin daima devam edeceğini belirten Düşmez, yeni sezonda tüm kulüplerebaşarılar diledi.

Yapılan törenin ardından protokol heyeti tüm kulüplerile tek tek selamlaşarak malzemelerini dağıttı. Startı verilen malzeme yardımıilçelerimizde belirlenen tarihte ve yerde devam edecek olup tüm kulüplerimizehayırlı olmasını diler, yeni sezonda başarılar dileriz.