MAÇ ERTELEME YOK! MÜSABAKALAR OYNANACAKTIR!

Son dönemlerde ilimizde devam etmekte olan kar yağışı ile birlikte bazı stadımızdaki müsabakalar hakemler tarafından tehir edilmiş ve bir çok stadımızda ise tesis sorumluları tarafından gerekli çalışmalar yapılarak müsabakaların oynanması sağlanmıştır. Öncelikle, özveri ile çalışmalarını sürdüren ve müsabakalarımızın oynanmasına olanak sağlayan tesis sahiplerini ve tesis sorumlularını tebrik ediyoruz.

Son iki gündür devam eden kar yağışı dolayısı ile de bir çok kulübümüz İl Başkanlığımızı aramakta ve hafta sonu (11 – 12 Şubat) müsabakaların oynanıp oynanmayacağı ile ilgili bilgi istemekteler. İl Başkanlığı olarak, İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde hafta sonunda havanın açık olduğu ve sıcaklıkların yükseleceği tarafımıza iletilmiştir. Ve bu gün öğle saatleri itibari ile de kar yağışı kesilmiş ve hava da açılmaya başlamıştır. 5 Günlük hava tahmin raporları ilçelere göre aşağıda listelenmiştir.

HAVA DURUMU İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Müsabaka programlamış olduğumuz statlarımızda gerekli çalışmaların yapılması durumunda herhangi bir sıkıntı yaşanmayacağı açıkça görülmektedir. Müsabakalarımızla ilgili olarak herhangi bir erteleme durumu söz konusu değildir ve program, açıklandığı şekilde uygulanacaktır.

Tesislerde herhangi bir çalışma yapmayan tesislerle ilgili gerekli yaptırımlar uygulanacak ve bu statlara sonraki haftalarda müsabaka programlanmayacaktır.

Kulüplerimizin ve tesis sorumlularının statların hazır hale getirilmesi konusunda gerekli çalışmaları yapmasını önemle rica ederiz.

Saygılarımızla.

TFF İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI